Terppa vaan, ystävänpäivä on taas kohta. Ajattelinkin jotain siitä kirjoitella. Joskus ala-asteella olen viimeksi ostanut ystipäivänä lahjoja, lähinnä silloiselle bestikselle, mutta nyt kun kaveriporukat alkaa laajentua, annan vain kortit tyypeille. Kuten jossain aiemmassa kirjoituksessa skriivasin, menen keskiviikon ''teema-päivänä'' koulussa tekemään ystävänpäiväkortteja kamusille. Eipä ainakaan tule tuhlattua omia rahoja kaiken maailman papereihin ja koristuksiin kun saa nyhtää koulun vaivalla hankkimat kartongit ja tilpehöörit itselleen. Aiotko antaa kavereillesi mitään ystävänpäivänä? Vai kenties halauksen tai jotain muuta vastaavaa? Meillä on muuten koulussa samana päivänä jokin liikennevalo-juttu, eli varatut laittaa punaisen paidat, ne joilla on jonkinlaista sutinaa vetäisee ylleen keltaisen paidan ja vapaat hihhulit laittaa yllättäen vihreän paidan. Kuinkakohan moni oikeasti aikoo laittaa tuon kaavan mukaan paidan torstaina...?

1281039.jpg

No, mutta asiasta toiseen.

Heheeh, Parisin komedialeffa on flopannut. Eipä tosin mikään ihme (sori vaan paris). Nimikin kertoo leffan... laadusta? ''The Hottie & The Nottie''. ''Elokuva kertoo kauniista tytöstä (Hilton), jonka paras ystävä on ällistyttävän ruma. Ruma ystävä vaikeuttaa myös kauniin tytön menestystä miesrintamalla. Kauniiseen tyttöön ihastunut poika päättää hankkia rumalle tytölle poikaystävän, jotta saisi viettää enemmän aikaa ihastuksensa kanssa. Kun asia ei kunnolla edisty, päättää poika viedä rumiluksen plastiikkakirurgin pakeille.'' Okei, no enpä tuhlaisi tähän senttiäkään.

Jostain syystä olen kiinnostunut mr. Johnny Deppin tähdittämästä, Tim Burtonin ohjaamasta leffasta Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi. Myös mm. seuraavat näyttelijät ovat kyseisessä elokuvassa: Helena Bonham Carter, Alan Rickman ja Sacha Baron Cohen. Ainoa pikkuriikkinen ongelma taitaa olla 18 vuoden ikäraja. No, jos en teatteriin pääse tätä katsomaan, vuokraan sen sitten myöhemmin. Tulee muuten teattereihin 29/02/2008! Kuvasessa muuten Johnny & Helena.

sweeney_todd.jpg

Mutta tähän loppuun haluan laittaa vielä kuvia MK & Ashley Olsenista vuosien varrelta, nauttikaa niistä ja hauskaa sunnuntai-iltapäivän jatkoa. Kirjoittelen varmaankin huomenna jotain tänne. Noo, viimeistään tiistaina!

alaune_young.jpg

ashley_olsen7.jpg

gemelasolsenfotos25.jpg

10082015_2e536767cd.jpg

mary-kate-olsen-ashley-fuller.jpg