Nyt ajattelin esitellä vähän viimeaikaisia ostoksiani ja siinä sivussa höpisen kaikkea aiheeseen ehkä kuulumatontakin.

1279630.jpg

Tämän takin tilasin ihan kevättä ja vaikkapa kesääkin ajatellen henkkamaukasta viime kuun loppupuolella. Se maksoi 29,90 ja on muuten aivan ihana! Väri näyttää aika tummalta tässä kuvassa, mutta sellainen tummansininen se onkin... HM:ltä on ensi viikolla (tai sitä ensi viikolla) tulossa toinenkin tilaus, jonka voisin sitten esitellä kun se tulee.

1279628.jpg

Tämän tummansinisen t-paidan ostin Jc.n alesta hintaan 9,90. Se on juuri sopivan pitkä (en pidä liiiian lyhyistä t-paidoista tai paidoista yleensäkään) ja siinä on kivat kuviotkin. Ja ohut kultainen huivi on seppälästä 1,95. Sitä tulee varmasti käytettyä, sopii sekä arkeen että juhlaan!

1279629.jpg

Heh, tästä tuli vähän oudon näköinen kuva, mutta nuo ovat siis korvakoruja. Voin tässä sanoa, etten omista korvanreikiä (youknow) ja nuo ovatkin sellaisia 70-luku korviksia ihmeellisillä klipseillä. Mutta mustat on ostettu sokokselta hintaan 4,90 ja vaaleansiniset & kultaiset kirpparilta yhteishintaan 2 euroa.

1279631.jpg

Tämä neulepusero on elloksen ale-sivuilta tilattu, hinta oli ~ 10 euroa. Se on ihanan pehmeä ja hyvän mallinen. Huivi on (taas) ostettu seppälästä, ja se maksoi noin 4 euroa. Siinä on mielestäni hauskat kuviot ja muutenkin se on tosi kiva, pitkä ja ohut.

1279632.jpg

Tästä tuli tosi outo kuva, mutta siinä on siis Lindexiltä ostamani nahkalaukku. Hinnaksi tuli vaivaiset 9,95 euroa, kun oikea hinta oli 24,95. Eipä sekään kovin paha hinta olisi ollut, mutta 'periaatteessa' sain laukun siis ilmaiseksi. Mutta tosi hyvä ja tilava laukku, sopii kouluunkin mainiosti.

1279622.jpg

Tämän alunperin henkkamaukalta ostetun takin löysin eilen kirppikseltä. Se on hieman A-linjainen ja tosi ihana yllä. Hinnaksi tuli muuten vain 5 euroa. Ei ole oikeasti ihan yhtä tumma kuin miltä kuvassa näyttää, valaistus vaan oli tosi huono... Tätä tulee varmasti käytettyä heti, kun on vähänkin plussaa. No jaa, nytkin ulkona on melkein 3 astetta lämmintä, mutta taidan odottaa ainakin kuuteen asteeseen, vaikka tuossa pieni vuori onkin.

1279627.jpg

Oranssin laukun löysin Jim&Jillin alehyllystä hintaan 6 euroa. Siinä on sopivan pitkä hihna ja laukku on muutenkin hauskan mallinen. Koulussa tätä ei tosin voi käyttää, koska isoimmat kirjat ja vihkot eivät millään ahtaudu sisään. Mutta tulee käytettyä 100% varmuudella, varsinkin nyt keväällä että kesällä.

Siinä niitä nyt sitten oli. Taidan tästä kohta lähteä taas kirpputoreja tutkailemaan, onneksi jotkin paikat on sentään sunnuntaina auki. Mitä muuten itse olet viimeksi ostanut ja mitä aiot seuraavaksi etsiskellä? Hauskaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Päivän biisi: The Beatles - Help! & The Long And Winding road