Selvä kesän merkki on aurinkolasien saapuminen kauppoihin. Vaikka eipä tästä loskakelistä paljoakaan kesää voi löytää, mutta kyllä se aurinko sieltä pilvien takaa pilkistelee. Kysyisinpä nyt, että kuinka monet aurinkolasit omistat?

Tänä vuonna aion panostaa myös aurinkolaseihin. Onneksi ne eivät yleensä (joojoo hm yleensä) kovin kalliita, mutta sitäkin siistempiä ja makean värisiä. Tänä vuonna onkin sitten toivon mukan suuri valikoima eri värisiä laseja, kooltaan mieluusti melko suuria.

1261103.jpg 1261107.jpgNäissä punaisissa tykkään jotenkin noista punaisista sangoista, ne näyttää aika hauskoilta! Mustatkin ovat ihan kivat ja juuri perfectoo kooltaan. Minkälaiset ovat lemppari-lasisi?

1261104.jpg 1261105.jpg

Valkosankaisia aurinkolaseja en ole koskaan omistanut (vielä) mutta enköhän kesään mennessä sellaisetkin ole jostain löytänyt. Näin muuten tänään hienot beigen väriset lasit Lindexillä, mutta en vielä viitsinyt ostaa vaikka hienot olivatkin.

1261109.jpg 1261102.jpgMinulla on nyt hakusessa jonkinlaiset pilotti-lasit, ehkäpä hopeat, joissa mustat linssit. Pitää vaan vähän venailla, että kauppojen hyllyt nyt oikein kunnolla täyttyy näistä ihanuuksista. Minkälaiset aurinkolasit aiot kesäksi ostaa? (voi luetella moniakin)

Hauskaa lauantai-illan jatkoa, nyt häippäsen tästä suihkuun ja sen jälkeen tukkaa laittelemaan. Vuokrasin myös leffan (numero 23) ja katselen sitä sitten samalla kun väkerrän hiusteni kanssa.

Päivän kappale: Amy Winehouse - You know I'm no good