Laukkujahan ei koskaan voi olla liikaa. Niitä kuitenkin tarvitaan aina ja vieläpä monissa eri väreissä. Mikä on siis hyvä juttu (ei ehkä lompakolle,mutta happy olo siitä tulee). Ja mikä parasta, laukut eivät samalla tavalla kulu, kuin esimerkiksi kengät, joten ne säilyvät vuosia ja vuosia!

417.jpg

Yleensä etsin ihan tavallisista kaupoista laukkuja, joskus myöskin kirppareilta ja olenkin tehnyt muutamia aivan ihania löytöjä. Tällä hetkelle tarkoituksena olisi löytää jonkin muun kuin mustan/ruskean/tummansinisen värinen laukku, joka olisi sen verran iso, että koulukirjat ynnä muut turhan välttämättömät mahtuisivat sinne ilman liikoja ahtamisia. Minkälainen laukku sinulla on tällä hetkellä hakusessa?

6.jpg

Kesäksi aion hankkia paljon paljon erilaisia laukkuja, isoja että pieniä, monen värisiä. Pitäähän laukun sopia moniin eri asukokonaisuuksiin ja tilaisuuksiin. Vapaa-ajalla olisi tosi kiva jokin rento, keskikokoinen olkalaukku ja juhlaan pitkähihnainen pikkulaukku. Tai, voihan juhliinkin laittaa isomman laukun, riippuu tietty juhlien tyylistä. Minkä värisiä laukkuja sinulla on eniten?

1261080.jpg 1261072.jpg 1261074.jpg 1261076.jpg